A „Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek című pályázati kiírásra, FCA-KP-1-2020/3-001285 azonosítószámon, Elektronikai eszközök támogatása” a minőségibb tanulásért címmel benyújtott pályázatunk megfelelt a pályázati kiírásban meghatározott tartalmi értékelési szempontoknak,

ezért az iskolánk alapítványa 2 000 000 Ft, azaz kettőmillió forint támogatást nyert.

A pályázatból informatikai eszközbeszerzés valósult meg. A diákok a digitális oktatás során már birtokba vehették az IKT eszközöket. A tabletek mellé a beszállító cég korszerű szoftvereket is biztosított. A támogatásból megvalósult eszközbeszerzés a település általános iskoláját segíti, melyen keresztül közvetetten, mint egy 200 diák tudja kihasználni az eszközök által biztosított lehetőségeket.

Annak érdekében, hogy a tanulóink digitális kompetenciája tovább fejlődjön, egy okos tanterem kialakítása van tervben. A pályázatban beszerzett eszközök ennek a teremnek az infrastruktúráját fogják színesíteni, így az eszközök hosszú távú fejlesztő hatása biztosított.

Naptár

Kérjük, támogassa iskolánkat!

Kérjük, támogassa iskolánkat adójának 1%-ával az Irinyi János Általános és Alapfokú Művészeti Iskoláért Alapítványon keresztül!

Adószáma:
18915631-1-19

Köszönjük!

Irinyi János Általános és Alapfokú Művészeti Iskoláért Alapítvány

Adószám:
18915631-1-19

Számlaszám:

OTP 11748083-20010630 

 

Cím

8184 Balatonfűzfő, Irinyi u. 2.

Telefon

 88/586-090

Email

irinyi@fuzfosuli.hu

Kövess minket!

Témaheteink

164

Támogatóink

P_MAX
Bachl Hőszigetelőanyag – gyártó Kft.
NikeTrans Targonca
Fűzfő- Terv Építész Iroda
Fejes Károly
Szabó – Gróf Nikoletta (AGAPE-2000)
Ravatherm Hungary Kft.
Hymato Kft.
Serpa Kalandpark
Balatoni Bob
Szanyi Szilvia
Művelődési Központ
Nike Étterem
Kovács Tamás
Marton Péter

Köszönjük a támogatást!

Partnereink

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support