Tisztelt Szülők!

A 2023/2024. tanévre vonatkozó általános iskolai beiratkozással kapcsolatban az alábbi információkról tájékoztatom Önöket.

A korábbi éveknek megfelelően a szülő/törvényes képviselő csak egy általános iskolába nyújthatja be gyermeke jelentkezését. A beiratkozásnak két lehetséges módja van: online vagy személyesen.

  • Online beiratkozás

 2023. április 5-én (szerdán) megnyitják a beiratkozás szülői felületét (BÁI), amellyel a szülőknek/törvényes képviselőknek lehetőségük van az online beiratkozásra.

Kérjük Önöket, hogy éljenek az online beiratkozás lehetőségével, hiszen ezáltal jelentősen könnyebbé és gyorsabbá válik az ügyintézés mindenki számára. Fontos, hogy a jelentkezését technikai okokból kifolyólag asztali gépen vagy laptopon végezze!

Az online beiratkozást a honlapunkon (www.fuzfosuli.hu) található „Kréta E-ügyintézés” ikon segítségével kezdheti meg. A beiratkozás további menetéről a következő linken található információk nyújtanak segítséget.

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17761106

Felhívjuk figyelmüket, hogy online beiratkozás esetén is meg kell jelennie mindkét szülőnek személyesen iskolánkban a beiratkozás időpontjában a felvételhez szükséges dokumentumok bemutatása miatt.

  • Személyes beiratkozás

A tanév rendjéről szóló 20/2021. (VI. 8.) EMMI rendelet alapján a személyes beiratkozás napjai: 2023. április 20-21. (csütörtök és péntek).

Az első évfolyamra történő beíratáshoz szükséges dokumentumok:

– a gyermek nevére kiállított személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya) mert a gyermek lakcímkártyája alapján ellenőrizzük, hogy a tanuló lakóhelyeként vagy tartózkodási helyeként az iskolai beiratkozás első határnapját megelőző három hónapnál régebb óta szerepel-e.

– a gyermek születési anyakönyvi kivonata

– a gyermek TAJ-kártyája

– a szülő/gondviselő személyazonosító igazolványa

Szeretettel várjuk Önöket és leendő elsőseinket iskolánkban!

Dudás Zsolt intézményvezető

Naptár

Kérjük, támogassa iskolánkat!

Kérjük, támogassa iskolánkat adójának 1%-ával az Irinyi János Általános és Alapfokú Művészeti Iskoláért Alapítványon keresztül!

Adószáma:
18915631-1-19

Köszönjük!

Irinyi János Általános és Alapfokú Művészeti Iskoláért Alapítvány

Adószám:
18915631-1-19

Számlaszám:

OTP 11748083-20010630 

 

Cím

8184 Balatonfűzfő, Irinyi u. 2.

Telefon

 88/586-090

Email

irinyi@fuzfosuli.hu

Kövess minket!

Témaheteink

164

Támogatóink

P_MAX
Bachl Hőszigetelőanyag – gyártó Kft.
NikeTrans Targonca
Fűzfő- Terv Építész Iroda
Fejes Károly
Szabó – Gróf Nikoletta (AGAPE-2000)
Ravatherm Hungary Kft.
Hymato Kft.
Serpa Kalandpark
Balatoni Bob
Szanyi Szilvia
Művelődési Központ
Nike Étterem
Kovács Tamás
Marton Péter

Köszönjük a támogatást!

Partnereink

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support