Balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú
Művészeti Iskola
honlapja
8184 Balatonfűzfő, Irinyi u. 2.
Telefon: 88/586-090, Fax: 88/586-191
Fűzfősuli
Nyelv:
főmenü
az iskola
tartalom


Pedagógusképzések
(a pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógusok új szerepben)
TÁMOP-3.1.5-09/A/2-2010-0356


A projekt címe:
A pedagógiai kultúra korszerűsítése, az oktatás hatékonyságának, eredményességének javítása, a szakmai kompetenciák fejlesztése és korszerűsítése a balatonfűzfői Irinyi Iskolában

A projekt megvalósulásának ideje:
2010. 05. 01. – 2012. 09. 30.

A kedvezményezett neve és elérhetősége:
Balatonfűzfő Város Önkormányzata Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
8184 Balatonfűzfő, Irinyi u. 2.

A közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ESZA Nonprofit Kft.
1134 Budapest, Váci út 45.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 11.995.750 Ft.


A projekt leírása:


Az új tanítási és tanulási módszerek megjelenése, a hagyományos pedagógusszerepek megváltozása, az informatika stb. egyaránt nagy kihívást jelentenek a pedagógusok és az oktatók számára. Az új körülményekhez való gyors alkalmazkodáshoz, az oktatás színvonalának emeléséhez, és az oktatási szolgáltatások széleskörű bevezetéséhez a pedagógusok kiterjedt és intenzív módszertani és szakmai fejlesztésére van szükség.
A pályázat célja a pedagógusok részvétele a felsőoktatás rendszerében felsőfokú szakirányú továbbképzésen, részismereti képzésben és mesterképzésben.
A projektben három pedagógus vesz részt. Két pedagógus egy tanévet, egyikük pedig két tanévet felölelő felsőfokú képzésben szerez új végzettséget.
Az inkluzív nevelés tanára mesterképzésben megszerzett végzettséggel a pedagógusnak lehetősége lesz sikeresebbé tenni a speciális szükségletekkel rendelkező gyerekek (SNI) iskolai nevelését, pedagógusként megismerheti azokat a módszereket és eljárásokat, melyek segítségével javíthatók a speciális szükségletekkel rendelkező gyerekek eredményei, beilleszkedése, és saját pedagógiai gyakorlatának minősége.
A gyakorlatvezető mentortanár felsőfokú szakképesítés lehetőséget teremt arra, hogy a mentori munkára való tudatos felkészülés eredményeképpen a mentor – a pedagógusképző intézmény megbízásával és elvi útmutatásai szerint – a hallgatók közoktatási intézményben történő egyéni gyakorlatának szakvezetői feladatait, illetve a már diplomát szerzett gyakornokok körében az iskolavezetés megbízásából a pályakezdő pedagógusok szakmai szocializációját támogató feladatokat láthatja el.
A földrajz tanár mesterképzés célja, hogy az alapfokozaton vagy más felsőfokú végzettség keretében szerzett szakképzettségre, illetőleg ismeretekre alapozva olyan tanárt képezzenek, aki képes a közoktatásban a földrajzi tudás átadására, egyaránt alkalmas az oktatási, pedagógiai kutatási, tervezési és fejlesztési feladatok ellátására.


 

Elektronikus beiratkozás
általános iskolába


Tájékoztató az e-Ügyintézéshez

Kérjük támogassa
iskolánkat adójának 1%-ával
az Irinyi János Általános és
Alapfokú Művészeti Iskoláért
Alapítványon keresztül!

Adószáma: 
18915631-1-19

Köszönjük!


Támogatóink:


balatonfűzfő.hu


PályázatokKöszönjük a támogatást!


Szivárvány óvoda
papkeszi.huOKMPályázatokNUSIMLSZMVLSZ
 

Created by ScarabeusLab.com